2ª EDICIÓ DEL CONCURS D’SKETCHING 4 GATS


2ª EDICIÓ DEL CONCURS D’SKETCHING 4 GATS

Aquest diumenge 25 de novembre us esperem per formar part d’aquesta nova edició del concurs d’sketching dels 4 Gats, i que tindrà lloc al nostre restaurant des de les 9:00 del matí fins a les 12:00 del migdia, estona en la qual qualsevol artista de Barcelona, especialitzat en aquesta tècnica artística i documental, estarà convidat a venir al nostre restaurant a realitzar dibuixos de l’interior i de l’exterior de la nostra emblemàtica taverna modernista, així com de l’edifici creat per Puig i Cadafalch, i que amb el seu art transmetin l’ambient cultural, intel·lectual i artístic de l’època.

Per aquesta edició tenim previstos dos premis: un primer premi valorat en 500 Euros en forma de compte obert a les botigues Piera de Belles Arts per poder adquirir tot el material artístic que calgui. I també un segon premi en forma d’accèssit i que consistirà en un sopar per a dues persones al restaurant 4 Gats.

Cada, artista que es presenti al concurs haurà de portar el seu propi material i conèixer i acceptar les següents bases de participació.

Properament (enllaç amb les bases).

Els 4 Gats, carrer de Montsió, 3 – 08002 Barcelona